Forsiden Sagnet Søen Gården Besætningen Juletræerne Den gamle stald Zoneterapi & massage

ZONETERAPI

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.
Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske-kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er en ømhed i en reflekszone kan det skyldes, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

MASSAGE

Ordet massage er fransk og betyder klemme, presse blidt eller ælte.
Massage er en mekanisk behandling af legemet ved hjælp af forskellige håndgreb.
Muskelsystemet er det, der først og fremmest nyder godt af massage. Muskler blødgøres og slappes, hvis de er spændte og stive, eller styrkes, hvis de er slappe og svage.
Når musklerne vinder i spændstighed, bliver blod- og lymfecirkulationen også bedre.
Fysiurgisk massage anvendes altid, hvor der er tale om stive muskler f.eks. ved sygdomstilfælde, efter idrætsudøvelser, belastende arbejdsstillinger, stressende arbejde og lignende.

Karsten Stadsgaard BordingLIDT OM MIG

Jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2001 og FDZ-zoneterapeut i år 2002 og har siden da haft egen klinik. Siden 2003 har jeg virket som zoneterapeut og massør for Randers FC`s Superliga / 1. divisions holdDer gives i øjeblikket ingen behandlinger

Behandlings tidspunkter :

Hverdagsaftener
eller efter aftale


Pris: 250,- pr. time


Tidsbestilling på Tlf. 21 80 08 43

KARIN & KARSTEN S. BORDING . SØLUND . LUNDVEJ 4 . HØRNING . 8900 RANDERS. TELEFON 86 49 60 18 . MAIL bording@mail.dk  VEJVISER
Opdateret d. 17.12.2013